HomeFeaturedFocusOppo Pad marcheaza intrarea companiei pe piata de tablete

Oppo Pad marcheaza intrarea companiei pe piata de tablete

Oppo Pad

Oppo Pad este prima tabletă Android a companiei chineze, care își face astfel intrarea pe o piață pe care încă mai există potențial. Este un produs bine construit, cu materiale de calitate, ce vine cu specificații de top. Lucru care arată că intențiile chinezilor sunt destul de serioase și țintesc mai ales zona de sus a acestui segment de produse.

Tableta se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 870. Un procesor suficient de puternic pentru a nu întâmpina probleme nici măcar pe partea de gaming. Configurațiile de memorii pot avea 6 sau 8 GB de RAM și 128 sau 256 GB capacitate internă de stocare. Nu există însă un slot microSD pentru a putea extinde memoria internă.

Sistemul de operare este doar un Android 11, cu interfața ColorOS 12 peste el. Probabil că va urma un update la Android 12.

Oppo Pad este o tabletă de 11 inchi. Aceasta este diagonala ecranului său LCD LTPS, care propune o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz. Există și suport pentru HDR10. Marginile ecranului sunt parcă puțin cam prea groase. Una dintre ele ascunde și o cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli.

Pe partea din spate există o singură cameră foto, cu senzor de 13 megapixeli. Mult mai vizibil este scrisul cu litere foarte mari al denumirii tabletei. O alegere ușor cam ciudată pentru o tabletă.Pe lângă cele două versiuni (neagră și violet), mai există una argintie, care propune în locul scrisului niște desene decorative. Spatele este realizat din sticlă.

Există suport pentru stylus-ul proprietar Oppo Pencil, care poate fi atașat magnetic de tabletă și se încarcă wireless de la aceasta. Însă acesta se vinde separat, la fel ca și husa cover cu tastatură.

Autonomia lui Oppo Pad este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 8300 mAh, care se poate încărca cu 33W.

Mai merită menționat sistemul de patru difuzoare cu suport pentru Dolby Atmos și certificare Audio Hi-Res. Precum și grosimea maximă de doar 6,99 milimetri a tabletei.

Prețurile pleacă de la aproximativ 360 dolari și ajung până la 470 dolari (valabile pentru China), în funcție de varianta de memorie aleasă. Deocamdată nu s-a detaliat o eventuală disponibilitate globală pentru această nou tabletă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep