HomeFeaturedFocusZvon: primul eveniment Apple din 2022 e aproape și vom vedea modele...

Zvon: primul eveniment Apple din 2022 e aproape și vom vedea modele noi de iPhone SE și iPad

Se pare că prima lansare Apple din 2022 e aproape: iPhone SE cu suport 5G va fi prezentat luna viitoare.
Se pare că prima lansare Apple din 2022 e aproape: iPhone SE cu suport 5G va fi prezentat luna viitoare.

Umblă zvonul cum că Apple ar pregăti primul eveniment din 2022 pentru data de 8 martie, unde va prezenta noi modele de iPad și un iPhone SE 2022 cu suport 5G. Și după cum se arată începutul anului mai mult ca sigur că o să vorbim tot despre un eveniment exclusiv online. În condițiile în care anul trecut a fost unul foarte bun pentru Apple, lansarea unui model entry level iPhone SE cu suport 5G s-ar putea să ofere condițiile unui 2022 la fel de bun.

Informația vine via Bloomberg cu o mică (mare 🙂 ) steluță: date fiind condițiile economice e posibil ca data de lansare pentru iPhone SE 5G și noile modele iPad să fie mutată. Oricum, dacă nu e pe 8 martie, o să fie puțin mai încolo și o să vedem primul model entry level al Apple cu suport 5G, probabil o cameră mai bună și un procesor mai rapid. Poate un iPhone 11 redesenat și cu suport 5G.

Despre noua generație iPad lucrurile sunt simple: vechiul iPad Air peste care se pune suport 5G, mai multă memorie și probabil un nou cipset. Mă gândesc că nu ar fi exclus să vedem și ceva detalii despre un nou Mac cu cipuri proprii.

Adică chestii normale pentru începutul lui 2022.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep