HomeEvenimenteE oficial: Apple lanseaza un nou iPhone SE pe 8 martie in...

E oficial: Apple lanseaza un nou iPhone SE pe 8 martie in cadrul „Peek Performance”

În seara asta au venit invitațiile pentru primul eveniment Apple din 2022, „Peek Perfomance” ce va avea loc pe 8 martie și în care vedem noua generație iPhone SE.
În seara asta au venit invitațiile pentru primul eveniment Apple din 2022, „Peek Performance” ce va avea loc pe 8 martie și în care vedem noua generație iPhone SE.

Primul eveniment Apple din 2022 va avea loc pe 8 martie sub numele de ”Peek Performance” în care e posibil să vedem noul iPhone SE și un nou iPar Air. Iar din invitație putem să ne imaginăm care vor fi culorile carcaselor acestor produse.

Ca de obicei, evenimentul va începe de la ora 20:00 a României (10AM PT) și va putea fi urmărit în direct de către cei interesați. Cel mai așteptat produs este noul iPhone SE 2022, care va fi primul cu suport 5G, un CPU A15 și camere ceva mai bune. Din câte am citit, design-ul ar trebui să fie cam același cu cel al actualei serii iPhone SE, ceea ce înseamnă că va folosi în continuare cititorul de amprentă și Touch ID.

Al doilea produs care e foarte posibil să fie prezentat este un nou iPad Air, cu suport 5G și procesor mai rapid, poate și un nou design.

În același timp zvonurile spun că și iOS 15.4 ar putea fi prezentat tot atunci și va aduce opțiunea de recunoaștere a feței chiar și atunci când purtăm mască, făcând mai ușor procesul de deblocare. Iar alături de asta ar trebui să vină și funcția Universal Control care ar permite folosirea unei singure perechi maus/tastatură cu mai multe dispozitive Apple.

”Peek Performance” se înscrie în tipicul evenimentelor Apple din primăvară, așa că dacă așteptați chestii spectaculoase o să fiți dezamăgiți.

Oricum, puneți-vă în calendar data de 8 martie.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep