HomeFeaturedFocusHonor Magic4 Pro a fost prezentat oficial

Honor Magic4 Pro a fost prezentat oficial

Honor Magic4 Pro

Avem parte de o nouă apariție de flagship pe piața de smartphone. Unul care, cel puțin pe hârtie, se prezintă foarte bine. Și care ar trebui văzut și ca un urmaș al Huawei. Pentru că este vorba despre Honor Magic4 Pro. Modelul mai avansat dintre cele două terminale prezentate astăzi de compania chineză desprinsă din Huawei.

Așa cum era de așteptat, vorbim despre un telefon construit în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Configurația de bază vine cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Există și variante cu 12 GB de RAM, la care capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau de 512 GB. Indiferent de echiparea de memorie, nu avem slot pentru card de memorie la bord.

Sistemul de operare rulat este Android 12 cu Magic UI 6.0 peste el. Telefoanele comercializate în Europa și America de Nord vor avea serviciile Google Mobile la bord, spun oficialii companiei.

Ecranul lui Honor Magic4 Pro este un LTPO OLED de 6,81 inchi, cu toate marginile curbate. Rezoluția este de 2848 x 1312 pixeli (aspect 19,5:9). Protecția este asigurată de o sticlă specială (aluminosilicat). Rata de refresh a ecranului ajunge la 120 Hz, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. În partea de sus avem un orificiu în formă de pill, pentru un sistem frontal dual camera. Senzorul principal de 12 megapixeli este ajutat de un senzor 3D ToF.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide cu aceeași rezoluție și de un telephoto de tip periscop de 64 megapixeli (zoom optic 3,5x). Există și aici un al patrulea senzor de tip 3D ToF. Modulul foto are o formă circulară și o dimensiune destul de generoasă.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh. Acesta se poate încărca cu 100W, atât cu fir, cât și wireless.

Mai merită menționate și tehnologia Honor GPU Turbo X și certificarea IP68.

Prețul pentru Honor Magic4 Pro pornește de la 1099 euro.

Varianta standard este ceva mai accesibilă. Păstrează chipset-ul și dimensiunea ecranului (care este curbat doar lateral și are o rezoluție ceva mai mică), precum și cele două camere de 50 megapixeli de pe spate. În rest, coboară puțin la restul specificațiilor. Un compromis care scade și prețul de pornire cu 200 de euro.

Telefoanele vor deveni disponibile în al doilea trimestru al anului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep