HomeFeaturedFocusHonor X7 si Honor X9 4G anuntate oficial

Honor X7 si Honor X9 4G anuntate oficial

Honor X7

În cadrul unui eveniment de lansare pe o piață din Asia a lui Honor X9 5G, compania chineză desprinsă din Huawei a prezentat oficial două alte modele noi. Este vorba despre Honor X7, un telefon accesibil aflat la limita dintre entry-level și mid-range și de Honor X9 4G, care vine cu un plus la nivel de camere și un minus la nivel de ecran față de versiunea 5G.

Modelul X7 este construit în jurul platformei Snapdragon 680 de la Qualcomm. Are o singură configurație de memorii, cu 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Acest nucleu rulează un Android 11 cu interfața Magic UI 4.2 peste el și, poate cel mai interesant aspect, cu serviciile Google Mobile preinstalate.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 22,5W. Încărcare ce se realizează prin USB Type-C.

Ecranul lui Honor X7 este un LCD cu diagonala de 6,72 inchi. Rezoluția este doar HD+, iar în partea de sus există un notch în formă de picătură pentru o cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli.

Sistemul foto de pe spate este integrat în două cercuri mari, un design care a fost preluat de la frații mai celebrii. Este compus din patru camere și are un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii macro.

Prețul de vânzare pentru Honor X7 (valabil pentru piețele asiatice) este de aproximativ 160 dolari. Nu este foarte clar dacă și când ar putea ajunge și în Europa.

Modelul Honor X9 4G are, așa cum spuneam un display ceva mai slab decât al fratelui său 5G. În sensul în care rata de refresh este limitată la 90 Hz (față de 120 Hz la modelul 5G). Are în schimb un senzor foto principal ceva mai bun, cu rezoluție de 64 megapixeli. Chipset-ul este un Snapdragon 680. Vine cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și un preț de vânzare de aproximativ 260 dolari. Ambele telefoane vor fi disponibile la jumătatea lunii aprilie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep