HomeFeaturedFocusLenovo Legion Y90 anuntat oficial, smartphone de gaming cu dual storage

Lenovo Legion Y90 anuntat oficial, smartphone de gaming cu dual storage

Lenovo Legion Y90

Lenovo Legion Y90 a fost în ultima vreme subiect de zvonuri destul de des. Iată că acum își face apariția oficială și reușește totuși să aducă câteva surprize interesante. Una dintre acestea este acest dual-storage cu care se laudă, prezent doar la varianta de top de echipare.

Cum era de așteptat, dispozitivul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB sau de 16 GB. Capacitatea internă de stocare a acestora este de 256 GB. Există și o variantă de top, echipată cu 18 GB de memorie RAM, care are două medii de stocare. O memorie internă de 512 GB (UFS) și un SSD de 128 GB. Un total de 640 GB capacitate internă de stocare. Nu există și slot pentru microSD.

Sistemul de operare rulat este un Android 12 cu interfața ZUI 13 peste el.

Ecranul lui Lenovo Legion Y90 este un panel AMOLED de 6,92 inchi. Rezoluția este 2460 x 1080 pixeli (aspect 20.5:9), iar rata de refresh este de 144 Hz. Există și suport pentru HDR10+. Există cele două shoulder triggers, dar și două zone pe ecran care pot funcționa și ele ca butoane, pentru o experiență de gaming cât mai completă.

Camera foto frontală este integrată în marginea superioară și are un senzor de 16 megapixeli. Pe spate avem un sistem dual-camera, cu un senzor principal de 64 megapixeli și un ultrawide de 13 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5600 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 68W printr-una dintre cele două mufe USB Type-C, una poziționată lateral pentru a nu încurca în timpul jocurilor.

Pe spate se găsește și un logo luminat RGB.

Lenovo Legion Y90 este deja disponibil în China. Prețurile pornesc de la aproximativ 680 dolari și ajung până la 840 dolari. Deocamdată nu a fost detaliată o eventuală disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep