HomeFeaturedFocusMoto G22 prezentat oficial de Motorola

Moto G22 prezentat oficial de Motorola

Moto G22

Motorola a prezentat oficial în Europa noul său model Moto G22. Un telefon entry-level care pune accentul pe un preț destul de mic de achiziție. Ar trebui să îmbine acest preț cu o autonomie peste medie, o trăsătură cu care Motorola s-a consacrat de câțiva ani de zile.

Dispozitivul este deja listat în Europa, pe mai multe piețe, la un preț de 169 euro. Se va găsi de-abia de luna viitoare în stocuri, moment în care vom afla și prețul valabil pentru România.

Dispozitivul se bazează pe un chipset MediaTek Helio G37. Procesorul rulează într-o singură combinație posibilă de memorii, cu 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Din fericire există și un slot microSD (slot dedicat) pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Sistemul de operare care rulează pe Moto G22 este un Android 12, cu modificări minime.

Ecranul dispozitivului este un IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi. Rezoluția este doar HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9), însă rata de refresh este de 90 Hz. Camera foto frontală, cu senzor de 16 megapixeli, este integrată într-un orificiu plasat central.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Autonomia lui Moto G22 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu 15W.

Telefonul va fi disponibil în trei variante de culoare: Cosmic Black, Iceberg Blue și Pearl White.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep