HomeFeaturedFocusOppo Reno7 Z 5G listat oficial

Oppo Reno7 Z 5G listat oficial

Oppo Reno7 Z 5G

Oppo Reno7 Z 5G completează seria Reno7 pe care compania chineză a anunțat-o în luna noiembrie a anului trecut. Dispozitivul a fost deja listat pe anumite site-uri ale companiei, deși de-abia mâine va avea parte de anunțul oficial. Se alătură în familia sa telefoanelor Reno7 5G, Reno7 Pro 5G și Reno7 SE 5G.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Încă 5 GB de RAM virtual pot fi adăugați la nevoie. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă prin card microSD.

Sistemul de operare rulat este un ColorOS 12 construit pe un Android 11.

Ecranul lui Oppo Reno7 Z 5G este un AMOLED cu diagonală de 6,43 inchi. Rata de refresh este standard (60 HZ), iar rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, chiar dacă avem un ecran AMOLED. Un orificiu poziționat în stânga ascunde camera foto frontală cu senzor de 16 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Cei doi senzori mai mari ca dimensiune sunt înconjurați cu led-uri care luminează diferit în funcție de notificări.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și se poate încărca cu 33W.

Oppo Reno7 Z 5G vine cu o certificare IPX4.

Din păcate încă nu se cunosc detalii comerciale. Va fi interesant de văzut dacă există planuri de expansiune globală pentru acest model. Să sperăm că în cadrul evenimenului de mâine se va face lumină asupra acestor aspecte.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep