HomeFeaturedFocusPixel 6a va fi lansat la Google I/O

Pixel 6a va fi lansat la Google I/O

Pixel 6a

Au început să tot circule speculații legate de lansarea lui Pixel 6a. Ultimele astfel de zvonuri, care vin dintr-o sursă destul de credibilă, cu un istoric destul de bun, spun că acest lucru se va întâmpla în cadrul conferinței Google I/O, care va avea loc în 11 și 12 mai. Un eveniment care, așa cum am văzut, va fi transmis online, cu participare liberă. Doar angajații companiei vor participa fizic.

Evenimentul va fi centrat, cel mai probabil, pe noua versiune de Android. Tot în cadrul lui se speculează vă vom avea și ceva teasing oficial pentru Pixel Watch. Însă ceasul celor de la Google, împreună cu seria Pixel 7, vor fi anunțate oficial de-abia în luna octombrie a anului.

Nici măcar Pixel 6a nu va deveni disponibil imediat după eveniment, ci va putea fi achiziționat de-abia două luni mai târziu. Și se pare că va fi accesibil în majoritatea piețelor, la nivel global. Asta ca veste pentru fanii Pixel de pe la noi.

6a este varianta mid-range a seriei de flagship-uri Pixel 6 și 6 Pro. Asta dacă nu le considerăm și pe acestea tot mid-range-uri, pentru că sunt suficient de multe voci care afirmă așa ceva. Printre puținele informații de natură tehnică pe care le știm despre el se găsește și confirmarea faptului că va folosi același chipset Tensor ca și frații lui mai mari.

Ba chiar va fi mai mic, cu o diagonală a ecranului de 6,2 inchi. Un panel OLED, ne spune aceeași sursă, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). La nivel de camere foto, se pare că va avea un sistem dual-camera, cu ambii senzori cu rezoluție de 12 megapixeli. Iar camera foto frontală va avea o rezoluție de 8 megapixeli.

La nivel de memorii se pare că sunt două posibilități de RAM, de 6 GB sau de 8 GB, ambele cu memorie internă de 128 GB.

Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display, iar acumulatorul va avea o capacitate de 4800 mAh și va putea fi încărcat cu până la 30W.

Acestea sunt detaliile care se știu pentru moment despre Pixel 6a. Suficiente încât să vedem cam care sunt ambițiile terminalului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep