HomeFeaturedFocusRedmi Note 11 Pro+ 5G lansat de Xiaomi la nivel global

Redmi Note 11 Pro+ 5G lansat de Xiaomi la nivel global

Redmi Note 11 Pro+ 5G

Xiaomi a lansat global modelul Redmi Note 11 Pro+ 5G, cel pe care l-au anunțat în noiembrie anul trecut și l-au făcut disponibil doar în China. Un smartphone destul de ambițios, cu câteva trăsături interesante, care, așa cum ne-a obișnuit Xiaomi, vine cu un preț de vânzare extrem de atractiv.

Avem un display Super AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și rată de refresh de 120 Hz. Protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 5, iar cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Se distinge acumulatorul de 4500 mAh, care oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 120W.

La interior Redmi Note 11 Pro+ 5G are un chipset Dimensity 920 de la MediaTek. Memoria RAM este de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB sau de 256 GB. Există și un slot microSD, de tip hibrid.

Sistemul foto de pe spate are un senzor principal cu rezoluție de 108 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Redmi Note 11 Pro+ 5G vine în trei versiuni de culoare: Graphite Gray, Star Blue și Forest Green. Prețurile sale (valabile în Asia) pleacă de la aproximativ 369 dolari și ajung până la 449 dolari.

Pe lângă acest dispozitiv, chinezii au mai prezentat modelul Redmi Note 11S 5G, care este de fapt un Poco M4 Pro 5G redenumit pentru anumite piețe, precum și modelul Redmi 10 5G. Nici acesta din urmă nu este un telefon nou, ci este de fapt un Redmi Note 11E, deja disponibil pe piața din China. Vestea bună cu aceasta aparentă harababură este că șansele ca aceste telefoane să ajungă și în Europa, sub un nume sau altul, cresc.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep