HomeMobileAndroidSamsung a prezentat noile modele A53 5G si A33 5G

Samsung a prezentat noile modele A53 5G si A33 5G

Samsung a anunțat modelele Galaxy A33 5G și A53 5G, cu procesor nou, cameră cu AI, display de calitate și autonomie crescută.
Samsung a anunțat modelele Galaxy A33 5G și A53 5G, cu procesor nou, cameră cu AI, display de calitate și autonomie crescută.

După cum știam deja din mai multe leak-uri, Samsung a prezentat ieri (în cadrul unui eveniment online) noua generație Galaxy A53 5G și A33 5G, două modele cu procesor de ultimă generație, cameră foto cu AI, display mai bun și autonomie crescută plus conectivitate 5G.

 „Credem că toată lumea merită oportunitatea de a experimenta impactul pozitiv pe care tehnologia mobilă îl poate avea asupra vieții ei. Cu cea mai recentă lansare din seria Galaxy A, facilităm mai ușor ca niciodată bucuria unei experiențe mobile avansate și inovatoare, marca Galaxy, la un preț excelent”, a declarat TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

Galaxy A33 5G este modelul cu display de 6.4 inci, Super AMOLED și rată de refresh de 90 Hz. Beneficiază de un sistem foto cu patru camere: ultra wide de 8MP, principală de 48MP, senzor de adâncime de 2MP și macro de 5MP, în timp ce camera selfie de 12MP. Vine cu 6/8GB RAM plus 128/256GB pentru stocare și suport microSD.

Aparatul are o carcasă de plastic, deja consacrată prin modelele de anul trecut, ce cântărește 186g (159.7 x 74 x 8.3 mm), din materiale prietenoase cu mediul. Bateria este de 5000 mAh (despre care Samsung spune că ajunge pentru a putea fi folosită 2 zile).

Susținută de un procesor nou-nouț de 5nm, noua cameră inovatoare din seria Galaxy A, alimentată de AI, face ca fiecare imagine să arate minunat, chiar și în condiții de iluminare scăzută. Night Mode este îmbunătățit și sintetizează automat până la 12 imagini simultan, astfel încât fotografiile pe timp de noapte să fie mai luminoase. Iar în momentul înregistrărilor de videoclipuri, în medii cu lumină scăzută, frecvența cadrelor seriei Galaxy A este ajustată automat pentru a crea videoclipuri luminoase și clare.

Samsung Galaxy A53 5G

În schimb modelul Galaxy A53 5G beneficiază de o configurație hardware mai bună, atât în zona display-ului cât și a sistemului foto. Dacă tot am vorbit de el, trebuie să știți că este format tot din patru camere: ultra wide de 12MP, wide de 64MP, adâncime de 5MP și macro tot de 5MP, pentru ca cea selfie să fie de 32MP.

Display-ul este de 6.5 inci însă are suport pentru o rată de refresh de 120 Hz. Bateria este tot una de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 25W.

Dincolo de materiale, longevitatea noii serii Galaxy A este extinsă. Ambele dispozitive garantează până la patru generații de upgrade-uri One UI și Android OS și până la cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici le permit utilizatorilor să acceseze cel mai recent software și serviciu de securitate pentru a maximiza ciclul de viață al smartphone-ului.

Noua serie Galaxy A este protejată de platforma de securitate Samsung Knox cu un nivel ridicat de apărare, care se asigură că datele și informațiile personale rămân în siguranță. Atunci când stochează fotografii personale, notițe și aplicații, Secure Folder le oferă utilizatorilor un seif digital criptat, astfel încât doar aceștia să poată accesa conținutul. Folosind Private Share, utilizatorii pot controla exact persoana care are acces la fișiere și timpul în care ea poate face acest lucru.

Galaxy A53 5G va fi disponibil in România pentru precomandă începând cu 17 martie, cu lansare comerciala pe 1 aprilie, iar Galaxy A33 5G va fi disponibil începând cu 22 aprilie.

Revenim cu detalii imediat ce primim aparatele pentru test!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep