HomeFeaturedFocusVIDEO: Samsung Galaxy S22 Ultra, test de rezistenta

VIDEO: Samsung Galaxy S22 Ultra, test de rezistenta

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra, noul flagship al celor de la Samsung, nu avea cum să scape de testul de rezistență consacrat de Jerry Rig Everything. Un protocol de testare care pune la încercare rezistența detaliată la zgârierea de diferite grade. Dar și rezistența la îndoire, un scenariu mult mai probabil să apară și în viața reală. Mai ales la utilizatorii care poartă telefonul în buzunarul de la spate al pantalonilor.

La final este testată și rezistența ecranului la flacără deschisă. Nu prea văd o situație în care așa ceva ar putea apărea în utilizarea cotidiană a unui smartphone, dar luăm testul cu bune și cu rele.

Personal găsesc că testul de îndoire este cel mai important. Dacă un telefon rezistă la așa ceva, este un telefon solid. Iar Galaxy S22 Ultra rezistă. Este singurul spoiler pe care vi-l dau despre acest material. Construcția sa cu ramă metalică își arată meritele.

Am fost destul de atent la comportamentul în cursul încercării de îndoire. Asta pentru că în urmă cu vreo două săptămâni am văzut un OnePlus 10 Pro rupt în două în cadrul aceluiași test.

În rest, despre cum se comportă flagship-ul celor de la Samsung în fața chinurilor la care este supus, vă las cu materialul video.

Un mare plus pentru sticla care protejează camerele foto de pe Samsung Galaxy S22 Ultra.

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep