HomeFeaturedFocusConferinta pentru dezvoltatori a Apple, WWDC 2022 are loc online, 6-10 iunie

Conferinta pentru dezvoltatori a Apple, WWDC 2022 are loc online, 6-10 iunie

Conferința WWDC 2022 dedicată dezvoltatorilor pe platforma Apple va avea loc în perioada 6-10 iunie, online cu participare gratuită!
Conferința WWDC 2022 dedicată dezvoltatorilor pe platforma Apple va avea loc în perioada 6-10 iunie, online cu participare gratuită!

După Google (I/O) și Microsoft (BUILD) a venit rândul Apple să anunțe când avea loc conferința sa dedicată dezvoltatorilor: perioada 6-10 iunie, online și cu participare gratuită (din nou!). Ca de obicei, aici vor fi prezentate noutăți legate de iOS (16), macOS (13) sau watchOS (9), tvOS sau iPadOS.

Interesant este că Apple a decis să încerce și o componentă cu prezență fizică: o zi dedicată comunității de dezvoltatori și studenților pe care îi invită în Apple Park pe 6 iunie ca să urmărească keynote-ul primezi zile.

Deocamdată nu se pot face înregistrări, acestea vor fi pornite în curând și vor putea fi realizate prin portalul Apple Developer. Față de anii precedenți Apple vrea să aducă mai multe sesiuni de tip handson și învățare plus spații virtuale unde participanții să poată interacționa.

Mă aștept ca odată cu prezentarea noutăților din viitoarele versiuni de iOS, iPadOS sau macOS/watchOS să vedem și primele versiuni beta ce pot fi încercate de cei interesați. Nu este exclus să asistăm și la ceva anunțuri legate de hardware – următoarea generație a platformei Apple Silicon, mai ales că WWDC 2022 vine după ce Google și Microsoft își prezintă noutățile (pe parcursul lunii mai).

Dacă vă tentează, stați cu ochii pe site-ul Apple Developer ca să vedeți când se dă drumul la înregistrare ca să fiți siguri că prindeți un loc. Măcar pentru keynote.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep