HomeFeaturedFocusCe poze se mai pot face cu un iPhone: imaginile castigatoare de...

Ce poze se mai pot face cu un iPhone: imaginile castigatoare de la concursul iPhone Macro Challenge

La începutul anului Apple a anunțat startul concursului iPhone Macro Challenge (din cadrul Shot on iPhone), unde utilizatorii de iPhone 13 Pro și Max au fost invitați să publice cele mai bune poze făcute pe modul macro. Poate că deloc întâmplător, majoritatea imaginilor din top sunt inspirate din natură.

Cea mai bună poză este Sea Glass, realizată de Guido Cassanelli din Argentina cu iPhone 13 Pro Max:

Este o poză realizată cu mai multe bucăți de cristale învăluite de apă – o colecție de imagini care par să fie aduse din altă lume (conform declarațiilor juriului).

Mie mi-a plăcut și The Cave, de Marco Colleta (Taranto, Italia) – poza care deschide articolul. Pune în valoare combinația de lumini și umbre din interiorul unei flori, element ce te duce cu gândul la interiorul unei peșteri.

Și ar mai fi A drop of Freedom, realizată de Daniel Olah (Budapesta, Ungaria) centrată pe o picătură de apă care stă aproape de mijlocul unei flori – poza este realizată în studio, cu lumină artificială pe un fundal negru.

Dacă vreți să vedeți și restul pozelor, le puteți găsi pe site-ul Apple. Ce este însă cel mai important, este că Apple reușește în ceea ce și-a propus, adică să ne arate ce poze faine pot fi făcute cu iPhone, atunci când utilizatorii știu cum să folosească camera.

Voi ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep