HomeFeaturedFocusRealme Q5i a fost prezentat oficial

Realme Q5i a fost prezentat oficial

Realme Q5i

Compania chineză desprinsă din Oppo a prezentat oficial modelul Realme Q5i, care ar fi trebuit să aibă și el momentul lui în cadrul evenimentului Realme de săptămâna aceasta. Însă au decis să nu mai păstreze secrete pentru acest dispozitiv. Un telefon destul de ciudat, cu un nucleu hardware de mid-range decent, un display pe măsură, dar care suferă enorm la nivel de camere foto.

Dispozitivul este construit în jurul platformei MediaTek Dimensity 810, care aduce și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul poate rula în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 4 GB sau de 6 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este aceeași, de 128 GB.

Ecranul lui Realme Q5i este un AMOLED cu diagonala de 6,58 inchi, care vine și cu o rată de refresh de 90 Hz. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Cititorul de amprentă digitală pare totuși a fi plasat lateral, în butonul de pornire.

În partea de sus ecranul are un notch în formă de picătură. Acolo își găsește loc camera foto frontală echipată cu un senzor de doar 8 megapixeli. Lucrurile arată și mai rău pe partea din spate, unde avem un senzor principal de 13 megapixeli, ajutat de unul pentru detalii de adâncime de 2 megapixeli. Mult prea puțin, chiar și pentru un mid-range de pluton.

Acumulatorul are o capacitate de 4800 mAh și se poate încărca cu până la 33W. Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața Realme UI 3.0 peste el.

Prețurile de vânzare pentru Realme Q5i sunt de aproximativ 190 dolari, respectiv 205 dolari, în funcție de varianta de memorie internă aleasă. Prețuri care par cam mari pentru ceea ce are telefonul de oferit. Deocamdată dispozitivul este disponibil pe piața din China.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep