HomeFeaturedFocusRecomandare: cateva huse pentru Samsung Galaxy A53 5G

Recomandare: cateva huse pentru Samsung Galaxy A53 5G

Am testat câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy A53 5G și vă spunem ce puteți alege.
Am testat câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy A53 5G și vă spunem ce puteți alege.

Zilele acestea testez noul Samsung Galaxy A53 5G (proaspăt prezentat și în România) și am zis că ar fi bine să arunc o privire și asupra unor huse potrivite pentru acest model. Am ales din oferta partenerului nostru MobileDirect câteva modele interesante și atractive pentru toate gusturile.

O să încep cu un model MOFI Carbon Black, o husă realizată din gel TPU cu textură pe partea din spate care îi asigură o aderență foarte bună. Husa este bine făcută, pe partea laterală având material dublu făcut să reziste la șocuri mai puternice, în caz de impact.

După cum puteți vedea în pozele de mai jos, construcția este solidă și protejează bine împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Crește puțin grosimea telefonului, chestie pe care puteți trece dat fiind nivelul de protecție obținut.

Următorul model este unul CUBZ Hybrid Slim Ring Red construit din gel TPU în interior și din plastic la exterior. Se poate vedea că vorbim despre o husă masivă, creată special pentru a proteja în situații extreme. Pe partea din spate beneficiază de un inel pentru folosirea mai ușoară în cazul selfie-urilor și în același tip permite prinderea sigură într-un suport auto magnetic. Sau dacă doriți, poate fi folosit și ca sprijin pentru a ține telefonul într-o poziție care să permită vizionarea mai confortabilă a filmelor.

Construcția este solidă, cu marginile husei ieșind binișor peste nivelul display-ului, în felul acesta fiind asigurată o protecție ridicată la impact.

Mai departe avem o husă IMAK Anti Drop Grey, transparentă. Este husa care mi-a plăcut cel mai mult pentru că este transparentă și pentru că se simte foarte bine în mână. Materialul din care este făcută este un gel transparent, tratat pentru îngălbenire și care este extrem de moale. La fel ca la husa precedentă, marginile depășesc mult nivelul carcasei, permițând o protecție ridicată a display-ului în cazul unor scăpări accidentale. De altfel, colțurile conțin pungi de aer menite să amortizeze șocurile.

Și nu în ultimul rând mai avem o husă CUBZ de tip portofel, realizată din piele sintetică. Acest tip de husă protejează foarte bine și spatele și display-ul telefonului Samsung Galaxy A53 5G. Se instalează foarte ușor și la nevoie poate fi folosită și pe post de stand, pentru a menține telefonul într-o poziție care să permită vizionarea facilă.

Husa are protecție și pentru colțurile carcasei, lăsând totuși liber accesul la portul USB Type-C și la difuzor.

Pielea sintetică este moale, husa nefiind una rigidă, fiind ușor de prins și manipulat.

Acestea fiind spuse, alegeți-o pe cea care vi se pare cea mai interesantă. Pentru alte opțiuni, vedeți ce mai găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep