HomeFeaturedFocusVivo X Note prezentat oficial, noul flagship al companiei

Vivo X Note prezentat oficial, noul flagship al companiei

Vivo X Note

Compania chineză a prezentat Vivo X Fold, primul său foldable. Și încă unul cu specificații de top. Însă a decis să aducă și un flagship pentru cei care doresc aceleași specificații high-end, ba poate chiar peste ele, în forma unui telefon convențional. Bine, Vivo X Note nu este chiar un terminal convențional, pentru că vine cu un display foarte mare.

Mai exact, telefonul este echipat cu un panel AMOLED E5 de la Samsung cu diagonală de 7 inchi. Rezoluția este pe măsura dimensiunii. Avem un QHD+ cu aspect interesant (3080 x 1440 pixeli, aspect 21:10). Ecranul are o luminozitate de vârf de 1500 niți, a obținut nota A+ de la DisplayMate, vine cu o rată de refresh de 120 Hz și oferă suport pentru HDR10+.

În plus, integrează sub el un cititor de amprentă digitală 3D Sonic Max de la Qualcomm. Dimensiunea acestuia este atât de mare încât citește simultan amprentele a două degete. Este crescut astfel gradul de securizare a telefonului.

La nivel de nucleu hardware, Vivo X Note este motorizat de un Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Alegerea de top în acest moment. Configurația de bază are 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă. Cea intermediară vine cu 12 GB de RAM și aceeași stocare de 256 GB. Iar cea de top păstrează cei 12 GB de RAM, dar duce memoria internă la 512 GB. Nu există slot pentru microSD.

Camera foto frontală are un senzor de 16 megapixeli. Sistemul foto de pe spate, realizat în colaborare cu Zeiss, pare să fie același de pe X Fold. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli (Samsung ISOCELL GN1). Este ajutat de un ultrawide de 48 megapixel, un telephoto de 12 megapixeli (zoom optic 2x) și un telephoto de tip periscop de 8 megapixeli (zoom optic 5x).

Autonomia lui Vivo X Note este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea de 80W. Poate fi încărcat wireless cu 50W.

Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 940 dolari și ajung până la 1100 dolari, în funcție de varianta aleasă. Sunt prețuri valabile în China. Deocamdată nu s-a discutat despre disponibilitatea globală a acestui telefon. Dar cred că va veni și va încerca să rupă o felie din publicul Galaxy Note. Vom vedea.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep