HomeFeaturedFocusOferta de Paste: Vodafone Maxim la 7.9 EUR/lunar

Oferta de Paste: Vodafone Maxim la 7.9 EUR/lunar

În oferta de Paște, Vodafone oferă pachetul Maxim cu (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire), Vodafone TV, 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse.
În oferta de Paște, Vodafone oferă pachetul Maxim cu (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire), Vodafone TV, 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse.

Că tot am vorbit de Vodafone și inovație, vreau să vă spun și că în cadrul ofertelor de Paște, Vodafone propune clienților pachetul Vodafone Maxim cu NET maxim (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire), Vodafone TV, 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse la 7.9 EUR/lunar (pentru clienții de servicii mobile), clienții noi putându-l lua la 9.9EUR/lună.

Totodată, clienții de servicii fixe care își achiziționează un abonament de servicii mobile vor putea beneficia de trafic nelimitat de date, la doar 7,9 euro/ lună, cu abonamentul RED 12, dar și de reduceri la dispozitive iar pentru clienții noi, traficul nelimitat pentru un an este disponibil în abonamentul RED 12, redus la 9,9 euro/ lună.

„Când vorbim de beneficii, reperul la Vodafone este ‘maximizare’. Continuăm parcursul convergent în materie de servicii în cea mai bună rețea mobilă, respectiv în rețeaua fixă care oferă cea mai bună experiență de utilizare a internetului din România și mergem către clienții noștri noi cu oferte cu beneficii maxime. Îi încurajăm astfel  să își maximizeze inclusiv resursele de timp și bani, apelând la un singur furnizor pentru toate serviciile de comunicații și divertisment de care au nevoie”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Mai multe detalii aveți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep