HomeCloud & MobilityEvenimentul Windows Powers the Future of Hybrid Work incepe azi de la...

Evenimentul Windows Powers the Future of Hybrid Work incepe azi de la ora 18:00, live

Nu uitați: azi, începând cu ora 18:00 a României începe evenimentul Windows Powers the Future of Hybrid Work în care CEO Satya Nadella  și Windows Executive VP/Chief Product Officer Panos Panay vor vorbi despre viitorul muncii hibride cu Windows 11.
Nu uitați: azi, începând cu ora 18:00 a României începe evenimentul Windows Powers the Future of Hybrid Work în care CEO Satya Nadella și Windows Executive VP/Chief Product Officer Panos Panay vor vorbi despre viitorul muncii hibride cu Windows 11.

Vroiam să vă reamintesc că astăzi, începând cu ora 18:00 a României va avea loc evenimentul Microsoft denumit Windows Powers the Future of Hybrid Work, în care Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, împreună cu Panos Panay, Windows Executive VP și Chief Product Officer, ne vor arăta cum va arăta munca hibridă cu Windows 11.

Microsoft ne spune că o să descoperim cum clienții de business folosesc Windows pe sistemele locale și în cloud pentru a-și asigura continuitatea muncii și a oferi angajaților posibilitatea de a lucra de acasă. Totodată vor fi și mai multe demo-uri cu instrumentele din Windows pentru colaborare, management și securitate a dispozitivelor și a utilizatorilor.

Ar cam fi cazul ca Microsoft să vină cu chestii noi pentru că schimbarea de interfață din Windows 11 și forțarea utilizatorilor de a-și cumpăra sisteme noi ca să îl folosească (în condițiile în care cele ce funcționau cu Windows 10 erau foarte bune) a cam îndepărtat și mai mult atenția publicului de la sistemul său de operare.

Să nu uit: evenimentul poate fi urmărit online aici.

Ne auzim pe Twitter de la ora 18:00!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep