HomeCloud & MobilityAniversare: 15 ani de când Ericsson a înființat Centrul Global de Servicii...

Aniversare: 15 ani de când Ericsson a înființat Centrul Global de Servicii în România

Luna aceasta Ericsson România sărbătorește 15 ani de la înființarea Centrului Global de Servicii.
Luna aceasta Ericsson România sărbătorește 15 ani de la înființarea Centrului Global de Servicii.

Ericsson România sărbătorește 15 ani de când a dat drumul Centrului Global de Servicii din România, singurul din Europa și unul dintre cele patru pe care grupul le deține la nivel mondial. În momentul de față oferă servicii pentru 52 de clienți (asigurând funcționarea a peste 300 de milioane de abonamente de servicii mobile) cu ajutorul celor 2100 de angajați în domenii precum Servicii de Externalizare (Managed Services Networks), IT & Dezvoltare de Aplicații (IT & Application Development and Maintainance), Soluții pentru Servicii Digitale (Digital Services), dar și în hub-urile de achiziții și financiar.

Din 2007 și până acum centrul Global de Servicii din România a jucat un rol esențial în ceea ce privește parcursul companiei Ericsson către operațiuni bazate pe inteligență artificială și analiză de date, implementând scenarii de utilizare a inteligenței artificiale în domeniul telecomunicațiilor și aproximativ 1.000 de automatizări software și soluții tip bots implementate în ultimii 3 ani în cadrul operațiunilor de rețea, a soluțiilor de tip IoT și a serviciilor de broadcasting.

“Aniversarea a 15 ani de activitate a Centrului Global de Servicii al Ericsson în România reprezintă pentru noi un moment extrem de important.  Suntem mândri de evoluția Centrului și de impactul generat pentru clienții noștri. În continuare, ne propunem să contribuim la dezvoltarea industriei de IT și Telecomunicații din România, așa cum am făcut-o și până acum. În ultimii 15 ani, amprenta tehnologiei s-a conturat tot mai puternic în viețile noastre, iar infrastructura și rețelele de telecomunicații au devenit vitale. În același timp, misiunea Ericsson este aceea de a crea o lume mai bună prin oportunitățile conectivității mobile și prin inovațiile pe care echipa noastră talentată le dezvoltă constant, inclusiv în Centrul din România”, a declarat Dragoș-Mircea Rebegea, Country Manager România & Head of Sales România și Moldova, în cadrul Ericsson.

La mai mare, așa cum se zice pe la noi

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep