HomeFeaturedFocusGoogle face teasing pentru Pixel 7 si 7 Pro, Pixel Watch si...

Google face teasing pentru Pixel 7 si 7 Pro, Pixel Watch si Pixel Tablet

Pixel 7

În cadrul evenimentului Google I/O care a avut loc ieri, oficialii companiei și-au alocat o parte din prezentare pentru a face teasing viitoarelor produse. Pixel 7 si Pixel 7 Pro, viitorul smartwatch Pixel Watch și chiar o tabletă (care până acum a fost destul de bine ascunsă). Pixel Tablet va reprezenta debutul companiei pe noul segment și se vrea a fi un companion pentru telefoanele Pixel.

Revenind la cele două telefoane smart, vedem destul de clar care va fi principala noutate la nivel de design. Dunga orizontală care integrează și modulul foto va fi acum realizată dintr-un aluminiu șlefuit, care se continuă la nivelul ramei laterale. Arată mult mai cursiv și mai unitar tot designul acum, pare să fie o alegere inspirată din partea companiei.

Se face o distincție mai clară și între modele acum, cele trei camere ale lui Google Pixel 7 Pro sau cele două ale versiunii standard vor fi mai vizibile.

La nivel tehnic s-a confirmat că vom avea o nouă generație de chipset-uri Tensor dezvoltate de Google pentru aceste telefoane.

Despre ceasul Pixel Watch nu sunt prea multe de spus. Se confirmă zvonurile care au circulat la nivel de design, avem acum două fotografii oficiale.

Iar tableta este surpriza absolută, pentru că cei de la Google au reușit să păstreze până acum secretul asupra acestui proiect. Nu au fost oferite detalii tehnice, doar câteva fotografii cu ea.

Toate produsele enumerate mai sus vor fi prezentate de Google în toamna acestui an.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep