HomeMobileAndroidHonor Magic4 Pro e disponibil în România

Honor Magic4 Pro e disponibil în România

După cum v-am spus deja brand-ul Honor a revenit în România și zilele acestea au lansat comercial și flagship-ul Magic4 Pro.
După cum v-am spus deja brand-ul Honor a revenit în România și zilele acestea au lansat comercial și flagship-ul Magic4 Pro.

Magic4 Pro este cel mai nou smartphone din portofoliul HONOR care a fost lansat în România, fiind primul flagship al companiei (care beneficiază de serviciile Google) care ajunge la noi. Este construit în jurul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, beneficiind de designul camerei, „The Eye of the Muse” care este întruchiparea simetriei.

„Seria HONOR Magic4 reprezintă un rezultat foarte reușit al echipei noaste de dezvoltare precum și angajamentul companiei de a oferi întotdeauna produse aproape de excelență., spune George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd. „Produsele performante din seria HONOR Magic sunt o adevărată întruchipare a celor mai bune tehnologii inovatoare și reprezintă o motivație de a depăși întotdeauna standardele din industrie. Calitățile foto extraordinare, designul elegant, performanța și securitatea de ultimă generație, transformă seria HONOR Magic4 într-unul dintre cele mai atractive smartphone-uri din industrie”.

Configurația hardware de top a lui HONOR Magic4 Pro include 8GB RAM, 256GB pentru stocare, rezistență la apă și praf IP68, display OLED LTPO de 6.81 inci și rezoluție de 1312 x 2848, cu suport de refresh la 120 Hz.

Sistemul de camere foto este extrem de puternic – vorbim de trei camere:

  • 50 MP, f/1.8, 23mm (wide), 1/1.56″, 1.0µm, multi-directional PDAF, Laser AF
  • 50 MP, f/2.2, 122˚ (ultrawide), 1/2.5″, AF
  • 64 MP, f/3.5, 90mm (periscope telephoto), 1/2.0″, 0.7µm, PDAF, OIS, 3.5x optical zoom
  • TOF 3D (depth)

Camera selfie este de 12MP, ultrawide și folosește tot un sistem TOF 3D pentru adâncime și senzorul biometric.

În ce privește bateria, HONOR Magic4 Pro folosește una de 4600 mAh, cu opțiune de încărcare rapidă de 100W (100% în doar 30 de min!) și fast wireless charging 100W (50% în 15 min).

După cum am mai spus deja, pentru optimizarea performanței jocurilor, HONOR Magic4 Pro dispune de prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, care oferă un framerate foarte mare și conectivitate la rețea, care permit performanțe de ultimă oră pentru gamerii care vor să se joace cele mai noi jocuri pe smartphone. Conform testelor realizate, HONOR Magic4 Pro rulează ireproșabil toate jocurile populare, la 60 și 90 fps.

Pe hârtie HONOR Magic4 Pro arată foarte bine, aștept să primesc un sample să vă pot spune mai multe despre el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep