HomeFeaturedFocusVideo: așa arată iPhone 14 Pro Max

Video: așa arată iPhone 14 Pro Max

Putem vedea cum arată iPhone 14 Pro Max lângă iPhone 13 Pro Max, datorită unui material video în care e folosită o machetă iPhone 14, venită din China.
Putem vedea cum arată iPhone 14 Pro Max lângă iPhone 13 Pro Max, datorită unui material video în care e folosită o machetă iPhone 14, venită din China.

Chestia asta cu machetele de telefoane trimise către producătorii chinezi (și nu numai) de huse a devenit deja un trend: după ce anul trecut am văzut din timp cum arată iPhone 13, acum vedem în acțiune o machetă iPhone 14 Pro Max.

De ce e important? Pentru că același vlogger a făcut anul trecut un material similar cu un iPhone 13 și s-a dovedit că desgin-ul machetei a fost foarte apropiat de cel al produsului final, lucru ce ne face să credem că e posibil ca și în 2022 să se întâmple același lucru cu macheta de iPhone 14 Pro Max. Pe scurt vedem un aspect similar cu cel al iPhone-ului 13 Pro Max, cu notch-ul aferent, doar că zvonurile sugerează că seria iPhone 14 va avea două găuri în display în locul notch-ului. E foarte posibil să se întâmple asta, lucru care va duce și la reducerea marginilor.

De remarcat este că noul sistem de camere foto de pe iPhone 14 va fi ceva mai mare în timp ce grosimea efectivă a aparatului s-ar putea să fie ceva mai mare – aproximativ cu 0.2 mm, chestie care ar putea duce și la creșterea capacității bateriei.

În rest nu par a fi mari schimbări, design-ul fiind aproape identic. Uitați despre ce vorbesc:

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep