HomeFeaturedFocusMotorola Moto E32 disponibil acum in Romania

Motorola Moto E32 disponibil acum in Romania

Moto E32

La trei săptămâni de la momentul anunțului oficial, Motorola aduce Moto E32 pe piața locală. Dispozitivul entry-level este disponibil în România, la prețul recomandat de 779 lei în oferta celor de la eMAG.ro.

Dispozitivul nu este menit să impresioneze, ci încearcă să asigure resurse complete pentru un utilizator de Android fără prea mari pretenții. Este construit în jurul unui chipset Unisoc T606, are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD. Sistemul de operare rulat este doar Android 11.

Ecranul lui Moto E32 este un IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Are totuși o rată de refresh de 90 Hz.

Camera foto frontală este de 8 MP, iar sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Nimic spectaculos totuși, un senzor principal de 16 MP și alte două camere de câte 2 MP fiecare (macro și adâncime).

Acumulatorul lui Moto E32 are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu până la 18W. În contextul configurației modeste, autonomia rezultată ar putea fi destul de mare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep