HomeFeaturedFocusNoua gama de OLED-uri LG ajunge in Romania

Noua gama de OLED-uri LG ajunge in Romania

LG

Gama de televizoare 2022 de la LG ajunge acum și la publicul din România. Modelele lansate de LG la CES 2022 sunt acum disponibile în ofertele partenerilor autorizați de pe piața locală. Ca un scurt rezumat, seria G2 2022 de la LG introduce un nou model de 83 de inci și primul OLED de 97 de inci din lume, pentru a completa gama de televizoare de 55, 65 și 77 de inci. Seria LG G2 oferă un design elegant, potrivit oricărei încăperi. 

Seria C2 de la LG oferă cea mai diversă selecție de dimensiuni de ecran, cu un total de șase variante în 2022: primul televizor OLED de 42 de inci din lume, ideal pentru jocuri pe consolă și PC și modelele de 48, 55, 65, 77 și 83 de inci.

În plus, modelele din gamele G2 și Z2 de la LG dispun de o garanție extinsă de 5 ani pentru panoul OLED, astfel încât clienții LG să se bucure mult timp de o experiență de vizualizare inegalabilă, fără griji. Toate informațiile despre campanie sunt disponibile aici: https://campanialg.ro/garantie5ani/.

Toate modelele vin cu sistemul de operare WebOS 22, care oferă un nivel ridicat de personalizare. Utilizatorii pot crea profiluri și pot configura accesul rapid la serviciile de streaming preferate, pot primi recomandări de conținut personalizate bazate pe istoricul vizionărilor și pot primi alerte în timp real.

Merită evidențiată și funcția NFC Magic Tap, care permite partajarea ecranului unui dispozitiv mobil pe un televizor LG. De asemenea, conținutul poate fi partajat de la un televizor la altul în aceeași locuință, folosind Room to Room Share. Always Ready transformă televizorul LG într-un media display care poate afișa imagini sau reda muzică atunci când nu este utilizat.

Modelele 2022 de televizoare LG sunt deja disponibile în ofertele partenerilor companiei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep