HomeFeaturedFocusOnePlus Ace Racing anuntat oficial, smartphone de gaming de buget

OnePlus Ace Racing anuntat oficial, smartphone de gaming de buget

OnePlus Ace Racing

Un smartphone de gaming ieftin este oricând binevenit. Iar proaspăt lansatul OnePlus Ace Racing cu al său preț recomandat de aproximativ 300 dolari (valabin pentru China, ce-i drept), tocmai asta este. Un terminal cu veleități în zona de gaming și cu un preț extrem de atractiv. Derivat, așa cum o confirmă numele, din OnePlus Ace, versiunii Racing îi mai rămâne doar să aibă parte de o disponibilitate cât mai largă din punct de vedere al zonelor geografice.

Pentru a păstra prețul în limite cât mai rezonabile, noul dispozitiv a trecut la un display IPS LCD de 6,59 inchi (de la un AMOLED de 6,7 inchi). S-a păstrat rezoluția fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rata de refresh de 120 Hz. Orificiu pentru camera foto frontală (echipată cu senzor de 16 megapixeli) a fost mutat în partea stângă.

Din cauza schimbării de panel, cititorul de amprentă digitală a fost mutat pe muchia laterală.

Una dintre puținele legături ale lui OnePlus Ace Racing cu modelul original este chipset-ul Dimensity 8100 Max de la MediaTek.

Cele trei combinații de memorii disponibile sunt 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB și 12 GB + 256 GB. Nu există slot microSD. Sistemul de operare rulat este un Android 12 cu interfața ColorOS 12.1 peste el.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal este acum de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Autonomia lui OnePlus Ace Racing este acum asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 67W. Se câștigă la capacitatea bateriei, dar se pierde mult din viteza de încărcare față de original.

S-a lucrat și cu cei de la Razer pentru a oferi gamerilor un efect de tastatură mecanică. A fost adăugat și un jack audio de 3,5 mm.

Așa cum am spus, prețurile valabile pentru China încep de la aproximativ 300 de dolari. Încă nu a fost detaliată o eventuală disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep