HomeFeaturedFocusVivo iQOO Neo6 lansat la nivel global

Vivo iQOO Neo6 lansat la nivel global

Vivo iQOO Neo6

O să vă temperez puțin entuziasmul încă de la începutul acestui material. Lansarea globală pe care o trâmbițează PR-ul companiei chineze înseamnă, cel puțin deocamdată, ieșirea din China și o disponibilitate și pe piața din India. Sper eu că va fi ceva mai amplă de atât. Mai mult, modelul Vivo iQOO Neo6 global este de fapt SE-ul lansat în China, adică o configurație ceva mai slăbuță.

Mai exact, avem un display AMOLED E4 (produs de Samsung), cu diagonală de 6,62 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), rată de refresh de 120 Hz și suport pentru HDR10+. Integrează și cititorul de amprentă digitală.

Are un orificiu poziționat central, pentru o cameră foto frontală cu senzor de 16 MP. Sistemul foto de pe spatele lui Vivo iQOO Neo6 este compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 MP. Este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră dedicată macro cu senzor de 2 MP.

La interior, dispozitivul se bazează pe un chipset Snapdragon 870 de la Qualcomm. Acesta aduce și suportul pentru rețelele 5G. În ceea ce privește combinațiile de memorii, sunt două posibilități. Prima, ceva mai accesibilă, are 8 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Cea de-a doua, mult mai atractivă, vine cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Funtouch 12 construit pe un Android 12.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4700 mAh, care se poate încărca cu până la 80W.

Vivo iQOO Neo6 are prețuri de aproximativ 385 dolari, respectiv 440 dolari, în funcție de versiunea de memorii aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep