HomeFeaturedFocusAlternativa la prognoza meteo Apple (praf!) de pe iOS: WeatherPro

Alternativa la prognoza meteo Apple (praf!) de pe iOS: WeatherPro

De ceva vreme am observat că aplicația de prognoză meteo Apple de pe iOS este extrem de slabă și mai mereu dă rateuri majore. Cel mai nou exemplu e legat de data de 1 iunie 2022, unde Apple spunea că în Brașov sunt 90% șanse de ploaie în schimb ce o soluție alternativă (WeatherPro) îmi dădea pentru aceiași zi doar 15% șanse de ploaie.

Puteți ghici cine a avut dreptate și cine nu?

V-am spus deja: Apple Weather e o porcărie și vă recomand să nu vă bazați pe ea când vă faceți planuri. M-am plâns de treaba asta de mai multe ori pe Twitter și am primit o recomandare faină de la Bogdan Popescu (@bogdannpopescu), căruia vreau să îi mulțumesc din nou: WeatherPro.

Bănuiesc că știți un lucru de bază: nicio aplicație de prognoză nu e 100% exactă. Luăm informațiile cu sare și piper și ne folosim și de bun simț: înainte să ieșim din casă ne uităm pe geam să vedem cum stă treaba, sunt nori, e vânt etc.

În acest context, după vreo 2 luni de utilizare am ajuns la concluzia că WeatherPro face treabă mult mai bună decât Apple Weather. Aplicația vine în două versiuni: gratuită și pe bani, fiind creată de MeteoGroup Deutschland Gmbh.

Pe varianta gratuită nu aveți acces la widget și pe ecran vă apar reclame. Pentru 2.99 LEI scăpați de aceste inconveniente și în plus puteți să vă conectați la stațiile meteo Netatmo (dacă folosiți așa ceva).

Sper să vă ajute informația.

Aplicațiile se pot descărca de aici: WeatherPro Lite , WeatherPro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep