HomeFeaturedFocusAplicatia Disney+ este disponibilă pe televizoarele LG din Romania

Aplicatia Disney+ este disponibilă pe televizoarele LG din Romania

LG

Că tot am văzut zilele acestea o campanie destul de agresivă la serviciul de streaming Disney+ care intră și pe piața din România, vin și cu o informație utilă. Aplicația dedicată este disponibilă pe televizoarele LG compatibile, achiziționate la noi în țară. Și nu doar pe cele mai noi, ci pe versiunile de WebOS din 2017 încoace.

Aplicația Disney+ este acum disponibilă pe televizoarele LG compatibile din România și alte peste patruzeci de țări din Africa, Europa și Orientul Mijlociu. Acum, mai mulți utilizatori ai televizoarelor LG se pot bucura de cele mai bune filme și emisiuni de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, pe modelele cu webOS din anul 2017 sau cu versiuni mai noi. Pentru a se bucura de tot ceea ce oferă serviciul Disney+, clienții LG pot pur și simplu să dea click pe pictograma Disney+ din LG Home Launcher sau să apese butonul Disney+ de pe LG Magic Remote și să selecteze tipul de abonament.

Este o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, a faptului că LG pune accentul și pe suportul oferit utilizatorilor după achiziționarea televizoarelor sale. Un aspect care contează mai mult decât ar părea la prima vedere.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep