HomeFeaturedFocusApple Watch Seria 7 Cellular e in oferta Vodafone, alaturi de OneNumber

Apple Watch Seria 7 Cellular e in oferta Vodafone, alaturi de OneNumber

Vodafone vine ceasul smart Apple Watch Seria 7 Cellular împreună cu abonamentul OneNumber prin care același număr poate fi partajat între mai multe dispozitive.

Cred că în urmă cu o lună citisem că în sfârșit și Vodafone are în ofertă un abonament care permite partajarea numărului de telefon între ceas (Samsun/Apple) și telefon. Zilele trecute am citit că Vodafone trece la următorul nivel și are acum în ofertă ceasul smart Apple Watch Seria 7 Cellular pe care poate fi folosit abonamentul OneNumber, cu un preț de 17 eur/lună alături de un abonament RED Infinity 22.

Apple Watch Seria 7 prezintă o interfață optimizată pentru display mai mare, tastatură  QWERTY și două fețe noi — Contour și Modular Duo — concepute special pentru noul dispozitiv. Utilizatorii beneficiază de o durată a bateriei de 18 ore (până la 2 zile dacă dezactivați toțin senzorii), completată de opțiunea de încărcare cu 33% mai rapidă. Disponibil în varianta de 41mm și 45mm, Apple Watch Seria 7 este cel mai solid lansat vreodată, având ecranul frontal din cristal mult mai rezistent la fisuri.

Apple Watch Seria 7 este disponibil la Vodafone cu serviciul OneNumber, care le permite utilizatorilor să folosească același abonament mobil pe mai multe dispozitive. Astfel, abonații Vodafone persoane fizice care își achiziționează Apple Watch pot activa OneNumber direct din aplicația Watch de pe iPhone, serviciul fiind inclus gratuit în primele trei luni. După această perioadă, costul serviciului este de doi euro/ lună, fără perioadă contractuală.

Și așa Apple Watch Seria 7 este disponibil la Vodafone cu serviciul OneNumber, care le permite utilizatorilor să folosească același abonament mobil pe mai multe dispozitive. Astfel, abonații Vodafone persoane fizice care își achiziționează Apple Watch pot activa OneNumber direct din aplicația Watch de pe iPhone, serviciul fiind inclus în primele trei luni. După această perioadă, costul serviciului este de doi euro/ lună, fără perioadă contractuală.

Și așa Vodafone prinde din urmă Orange, cu o mică întârziere de câțiva ani. Dar mai bine mai târziu decât niciodată …

Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep