HomeFeaturedFocusHTC Desire 22 Pro a fost prezentat oficial

HTC Desire 22 Pro a fost prezentat oficial

HTC Desire 22 Pro

Compania taiwaneză care altădată domina piața de smartphone (în perioada ei de pionierat) lansează un nou telefon smart. HTC Desire 22 Pro este noua apariție, care arată deopotrivă că HTC încă nu renunță la producția de telefoane smart, dar evidențiază și noul focus al companiei, prin compatibilitatea cu ecosistemul HTC Viverse și cu produsele HTC VR.

Strict privit ca telefon, Desire 22 Pro este un mid-range destul de obișnuit. Este construit în jurul unei platforme Snapdragon 695 de la Qualcomm. Vine cu o singură combinație de memorii, cu 8 GB de RAM și 128 GB capacitate internă de stocare. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare rulat este un Android 12.

Ecranul lui HTC Desire 22 Pro este un IPS LCD cu diagonală de 6,6 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Are un orificiu poziționat în stânga pentru camera foto frontală de 32 MP.

Pe spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 MP. Este ajutat de un ultrawide de 13 MP și de un senzor pentru detalii de adâncime de 5 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

O baterie de 4520 mAh completează configurația. Oferă suport pentru încărcarea de 18W (plus 15W wireless). Telefonul vine cu o certificare IP67.

Telefonul poate accesa conținut direct din Metaverse. Se poate conecta direct cu căștile VR produse de HTC și vine cu un Viverse Wallet care permite tranzacționarea de criptomonede și NFC-uri.

HTC Desire 22 Pro poate fi deja comandat inclusiv în Europa, la un preț de 459 euro. Livrările încep pe 1 august. Există o promoție care oferă utilizatorilor care precomandă diverse accesorii suplimentare, inclusiv NFC-uri.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep