HomeFeaturedFocusHuawei Nova Y90 listat oficial

Huawei Nova Y90 listat oficial

Huawei Nova Y90

O nouă apariție își face loc în oferta de smartphone a companiei chineze. Este vorba despre modelul Huawei Nova Y90, un mid-range 4G care ar putea face o figură frumoasă în ofertele operatorilor. Însă mai este drum lung până acolo. Un drum necunoscut, pentru că detaliile comerciale au lipsit cu desăvârșire din comunicatele companiei.

Dispozitivul se bazează pe un chipset Snapdragon 680 de la Qualcomm. Vine într-o singură combinație de memorii, cu 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Terminalul rulează un EMUI 12, fără detalii despre versiunea de Android pe care este acesta construit. Cel mai probabil lipsesc serviciile Google Mobile.

Ecranul lui Huawei Nova Y90 este un IPS LCD de 6,7 inchi. Panel-ul are o rată de refresh de 90 Hz și o rezoluție fullHD+. În partea de sus, poziționat central, are un orificiu destul de discret, pentru o cameră foto echipată cu un senzor de 8 MP.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 50 MP este ajutat de alte două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Un acumulator de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 40W, completează lista cu detalii tehnice pentru Huawei Nova Y90. Așa cum spuneam, detaliile comerciale lipsesc deocamdată.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep