HomeFeaturedFocusLEAK: Motorola Moto G62, un mid-range interesant

LEAK: Motorola Moto G62, un mid-range interesant

Moto G62

Cei de la Motorola par că pregătesc un nou mid-range din lunga lor serie de G-uri. Este vorba despre modelul Moto G62, care pare să aducă câteva elemente interesante. Va fi un concurent important pentru telefoanele Galaxy A de la Samsung, mai ales în ofertele operatorilor, acolo unde terminalele Motorola încep să fie tot mai prezente.

În primul rând viitorul telefon va oferi suport pentru conectivitatea 5G. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul chipset-ului Snapdragon 480+ de la Qualcomm. Nu este o soluție care să impresioneze la nivel de performanțe, dar 5G-ul este un plus.

Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 4 GB, în timp ce memoria RAM va fi de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD.

A doua caracteristică importantă pentru Moto G62 pare să fie ecranul. Se pare că este un panel AMOLED (cititorul de amprentă nu este vizibil în poze, deci este integrat sub display). Oricum ecranul va avea o rată de refresh de 120 Hz.

Diagonala acestuia este de 6,52 inchi, iar rezoluția este fullHD+. Un orificiu destul de finuț, poziționat central, ascunde o cameră foto frontală cu senzor de 16 MP.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP și este ajutat de un ultrawide de 8 MP. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, de 2 MP.

Acumulatorul lui Moto G62 va avea o capacitate de 5000 mAh. Cel mai probabil va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 30W.

Există chiar și o speculație legată de prețul de vânzare, care se pare că va fi sub 300 euro. Asta ascute și mai tare lupta fratricidă cu Moto G52 pe care o întrevăd unii. Eu zic să așteptăm întâi apariția oficială a lui G62, care nu poate să fie foarte departe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep