HomeFeaturedFocusRealme C30 a fost anuntat oficial

Realme C30 a fost anuntat oficial

Realme C30

Realme C30 tocmai a fost anunțat oficial și este cea mai recentă apariție din seria C de entry-level-uri ale companiei chineze desprinse din Oppo. Un terminal ai cărui predecesori apar în ofertele magazinelor online de pe la noi. Motiv suficient pentru a-I acorda câteva clipe de atenție, chiar dacă nu impresionează din punct de vedere tehnic. Ba chiar din contră, este destul de dezamăgitor.

Dispozitivul se bazează pe o combinație de chipset Unisoc T612 cu o memorie RAM ce poate fi de 2 GB sau de 3 GB. Un nucleu modest, care poate rula doar un Android Go Edition. Mai exact un Android 11 (Go Edition), cu interfața aferentă Realme peste el.

Ecranul lui Realme C30 este un IPS LCD de 6,5 inchi cu rezoluție HD+. Un display ce devine standard (mai ales dacă luăm în considerare și notch-ul în formă de picătură) pentru segmentul entry-level.

Camera foto frontală este de 5 MP, pe spate avem un singur senzor, de 8 MP. Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh, care se încarcă prin micro-USB, iar cititorul de amprentă digitală pare să lipsească.

Singurul plus care merită evidențiat este sertarul pentru trei carduri (două SIM și un microSD).

Realme C30 are un preț de vânzare de aproximativ 90 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep