HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cinci huse pentru Samsung Galaxy S22 5G

RECOMANDARE: cinci huse pentru Samsung Galaxy S22 5G

Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 5G este un smartphone destul de interesant. Îmbină puterea de calcul și abilitățile foto ale unui flagship, cu dimensiunile relativ reduse pentru aparițiile zilelor noastre. Are un display de doar 6,1 inchi, cu margini foarte înguste. De aici rezultă un telefon care aduce a compact.

Dar și un telefon care parcă cere un supliment de protecție prin aspectul său relativ fragil. Sunt destul de convins că este suficient de rezistent, dar la prețul pe care îl are parcă te simți mai bine dacă îi folosești într-o husă de protecție. Așa că am cerut ajutorul celor de la MobileDirect, care ne-au propus câteva alternative.

Prima husă este și cea care modifică cel mai puțin aspectul telefonului. Este o husă ESR Project Zero, realizată dintr-un silicon transparent, care lasă la vedere culoarea și detaliile telefonului, dar oferă un plus de protecție.

Următoarea pe listă vine cu un grad mai ridicat de protecție, datorită colțurilor și muchiilor dublate de inserții de cauciuc de culoare neagră. Este o husă RINGKE Fusion X Camo, care protejează mai bine zonele vulnerabile ale telefonului. Adică muchiile și colțurile.

În plus, adaugă un efect de camuflaj pe partea din spate.

Mergând puțin mai departe, avem o husă CUBZ Hybrid Vertical Kickstand Sky Blue. Păstrează aceleași inserții/ranforsări de la colțuri și de la muchii, dar adaugă acum și un picioruș metalic, care poate funcționa ca suport pentru telefon atât în poziție verticală, cât și orizontală.

Este compatibilă cu încărcarea wireless și chiar are o plăcuță magnetică inserată în ea.

Ajungem și la cele două preferate ale mele. Prima este o husă CUBZ Liquid Silicone Green. Este finuță, are o textură pe placul meu, o culoare chiar interesantă și vine și cu un șnur care se poate atașa pentru o priză cât mai sigură asupra telefonului.

Oferă un plus de protecție și la nivelul ecranului.

În fine, preferata mea absolută, o husă UAG (Urban Armor Gear) Civilian Olive. Am pus link-ul pentru produsul similar pentru iPhone 13, momentan lipsește din stoc.

Are un strat interior mai moale și unul exterior dur, realizat din ABS. Respectă standardul MIL-STD 810G-516.6. Îmi plac foarte mult cele două inserții portocalii din față, care merg foarte bine cu culoarea husei.

Evident, pe site-ul celor de la MobileDirect puteță găsi mult mai multe opțiuni de huse de protecție pentru Samsung Galaxy S22 5G. Și în general pentru cele mai multe modele de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep