HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A23 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A23 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A23 5G

Compania coreeană a lansat versiunea 4G a lui A23 undeva în luna martie a acestui an. Încă de atunci au circulat zvonuri conform cărora se pregătește și o variantă 5G. S-a tot pregătit (cam mult chiar) și iată că acum un Samsung Galaxy A23 5G a fost testat în populara aplicație de benchmark Geekbench. Semn că nu este foarte departe de momentul apariției oficiale. Ar fi și timpul!

Dispozitivul testat se bazează pe un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. O soluție decentă de chipset 5G. În mod ușor dezamăgitor, procesorul face echipă cu o memorie RAM de doar 4 GB. Probabil că este doar una dintre versiunile de memorie RAM în care va fi disponibil acest terminal. Automat, vor exista atunci și mai multe versiuni de capacitate internă de stocare.

Tot din Geekbench aflăm că Samsung Galaxy A23 5G va rula un Android 12 cu interfața OneUI 4.1 peste el. Aici nu există nici un fel de surpriză. Aceasta este și ultima informație confirmată de aplicația de benchmark.

În rest, detaliile au circulat la nivel de zvonuri. Se pare că telefonul va avea ecranul puțin mai mic decât versiunea 4G (6,55 inchi față de 6,6 inchi). Va păstra același design, dar ar putea aduce mici îmbunătățiri la nivel de configurație. Nu foarte semnificative totuși. Spre exemplu, se zvonește că senzorul ultrawide de pe spate ar putea urca de la 5 MP la 8 MP. Configurația noului sistem foto ar fi astfel 50 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP. Iar camera foto frontală va rămâne de 8 MP.

Autonomia lui Samsung Galaxy A23 5G ar putea fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care va oferi suport pentru o viteză de încărcare de 20W.

Alte detalii despre terminal nu se cunosc pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep