HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S22 Ultra primeste update-ul de securitate la nivel de 1...

Samsung Galaxy S22 Ultra primeste update-ul de securitate la nivel de 1 iunie 2022

Galaxy S22 Ultra

Coreenii de la Samsung se mișcă din ce în ce mai bine cu update-urile de securitate pentru seria lor de flagship-uri. Semn că iau în serios suportul acordat clienților și că promisiunile lor nu s-au oprit doar la nivel de comunicate de PR. Samsung Galaxy S22 Ultra tocmai a primit update-ul de securitate la nivel de 1 iunie 2022.

Folosesc o unitate achiziționată de la Vodafone România, dar cred că toate terminalele au primit sau urmează să primească în scurt timp acest update.

Nu este tocmai mic, are 1,5 GB, semn că s-a lucrat și la alte aspecte, nu doar la partea de securitate. Nu sunt totuși oferite detalii specifice, vedem același text ca la fiecare update de acest gen.

Dacă aveți un astfel de dispozitiv, dar nu aveți activate notificările pentru update-urile de sistem de operare, puteți verifica manual dacă este disponibil și pentru telefonul vostru. Mergeți în Settings/About Phone/Software Information. Acolo vedeți care este cea mai recentă versiune și dacă există update-uri disponibile.

La mine rulează de o zi deja și nu sunt probleme!

Ca o scurtă paranteză, dacă v-a sărit în ochi husa pe care o folosesc pentru Samsung Galaxy S22 Ultra-ul meu, este de la MobileDirect. Am testat mai multe huse de protecție pentru S22 Ultra, s-ar putea ca una dintre opțiunile prezentate să vă atragă atenția.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep