HomeMobileAndroidSchimbare in YouTube: puteti controla aplicatia de televizor direct de pe smartphone

Schimbare in YouTube: puteti controla aplicatia de televizor direct de pe smartphone

YouTube a anunțat că va aduce niște schimbări interesante în modul în care interacționăm cu aplicația de pe smart TV și smartphone: nu mai e nevoie să apelăm la opțiunea Cast, controlul va fi mai simplu.

Dacă ați folosit până acum combinația de smartphone și TV pentru redarea clipurilor de pe YouTube știți că operația nu e cea mai simplă și nici cea mai eficientă. Partea bună este că lucrurile se vor schimba: odată cu noile schimbări introduse în aplicația YouTube vom putea să conectăm mai simplu aplicația de pe smart TV cu cea de pe smartphone prin simplul fapt că … folosim același cont pe ambele aparate. Asta înseamnă că informațiile vor fi și sincronizate între TV și smartphone, pentru a putea vedea și controla în timp real conținutul.

În sine operația se derulează așa: porniți YouTube pe smart TV și apoi deschideți aplicația pe smartphone (nu contează dacă aveți Android sau iOS) și dacă ambele sunt conectate pe același cont, atunci pe smartphone veți primi o notificare pentru a porni conectarea, moment din care informațiile sunt sincronizate.

Asta înseamnă că puteți să folosiți tastatura de pe smartphone să căutați un anumit clip sau să comentați ceva pentru clipul redat.

După ce ajungeți să folosiți o să vă întrebați de ce a trebuit să treacă atâta timp până să vedem această funcționalitate. Ei bine … e vorba despre Google (sau Alphabet dacă vreți să spuneți așa) unde lucrurile sunt mereu simple: banii vorbesc. Când s-a prins că e rost de făcut bani mai mulți, a introdus opțiunea.

Din câte am citit, noua funcționalitate o să fie disponibilă în etape pentru diferite categorii de utilizatori. La mine nu a apărut încă, mai aștept.

Voi ați primit-o?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep