HomeCloud & MobilityGaming Hub: jocurile streaming direct pe televizoarele Samsung 2022

Gaming Hub: jocurile streaming direct pe televizoarele Samsung 2022

Gaming Hub este cea mai recentă platformă Smart TV de la Samsung care aduce utilizatorilor un serviciu de game streaming optimizat, fără a fi nevoie de o consolă sau un PC
Gaming Hub este cea mai recentă platformă Smart TV de la Samsung care aduce utilizatorilor un serviciu de game streaming optimizat, fără a fi nevoie de o consolă sau un PC

Citeam că Samsung a lansat Gaming Hub, o platformă de căutare a jocurilor de streaming prin care toate televizoarele inteligente din gama 2022 vor permite utilizatorilor să se joace pe Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik și, în curând, Amazon Luna.

Anunțată la CES 2022, această platformă all-in-one va facilita accesul la serviciile de jocuri streaming fără să mai fie nevoie de hardware suplimentar. Doar cu Gaming Hub utilizatorii for avea acces de pe televizoarele Samsung, inclusiv pe modelele lansate în 2022, Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED-uri și seria de monitoare inteligente, expertiza Samsung în hardware și software fiind folosită pentru a oferi o experiență optimă de joc.

“Samsung Gaming Hub combină poziția de lider a Samsung în tehnologia de streaming cu experiența noastră în crearea unui hardware de ultimă generație, eliminând din bariere pentru ca oamenii să se poată bucura de experiența jocurilor. Odată cu extinderea parteneriatelor la nivelul serviciilor de streaming de jocuri de top și a recomandărilor venite de la experți, jucătorii vor putea naviga și descoperi cu ușurință jocuri dintr-o selecție vastă, indiferent de platformă.”, a declarat Won-Jin Lee, Președinte al diviziei de Service Business din cadrul Samsung Electronics.

De remarcat și că folosind Gaming Hub jucătorii își pot folosi accesoriile preferate, precum căștile Bluetooth și controlerele, fără a fi nevoie să achiziționeze un hardware nou, ceea ce face accesul la jocuri mai ușor ca niciodată. În plus, utilizatorii vor avea acces la recomandări din partea experților legate de cele mai recente și mai populare jocuri.

Așa că dacă aveți un smart TV Samsung din generația 2022 sunteți fericiții posesori ai unui hardware care vă permite să vă și jucați.

Detalii mai multe găsiți aici: https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/gaming-hub/

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep