HomeFeaturedFocusWhatsApp ar putea introduce mesaje vocale la status

WhatsApp ar putea introduce mesaje vocale la status

WhatsApp

Circulă un zvon care spune că WhatsApp ar putea introduce mesaje vocale la status-ul utilizatorului. În prezent, în zona de status pot fi adăugate scurte texte, imagini sau clipuri video. Însă cei de la Meta (Facebook), care dețin și serviciul de mesagerie, încearcă să aducă instrumente din zona de social media și în cadrul acestuia.

Astfel, vor să ofere utilizatorilor posibilitatea de a lăsa un scurt mesaj vocal în zona de status, prin care să își informeze rapid toți prietenii, toate contactele, despre ceva anume.

Informația a fost aruncată către opinia publică de către WABetaInfo. Aceștia au identificat o descriere a acestei noi funcționalități în documentația unui viitor update al aplicației.

Se pare că au fost atât de entuziasmați de idee, încât au generat și o fotografie în care au exeplificat cam cum ar putea să arate această funcționalitate.

Personal nu am folosit niciodată Status-ul de la WhatsApp pentru a comunica ceva către grupul de prieteni. Dar am văzut că sunt destul de multe persoane care publică acolo fotografii. Așa că noul feature s-ar putea bucura de ceva succes la public, deși eu unul nu văd vreo utilitate anume pentru el. Dar, așa cum am spus, nu sunt probabil în publicul țintă.

Mai este ceva drum până acolo, deocamdată mi se pare doar o idee ușor curajoasă. Care a circulat doar la nivel de zvon, fără să fie inclusă până acum în vreun beta pentru testerii serviciului de mesagerie.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep