HomeFeaturedFocusXiaomi 12S Ultra prezentat oficial, flagship cu accente clare pe fotografie

Xiaomi 12S Ultra prezentat oficial, flagship cu accente clare pe fotografie

Xiaomi 12S Ultra

Nu doar parteneriatul dintre compania chineză și Leica arată orientarea clară a acestui dispozitiv, ci și caracteristicile tehnice ale sistemului foto. Xiaomi 12S Ultra are ambiții mari din acest punct de vedere și vrea să devină în scurt timp telefonul cu cel mai bun sistem foto. Doar testele vor putea spune dacă aceste ambiții sunt îndreptățite. Teste pe care le așteptăm cu nerăbdare, pentru că tot mai mulți utilizatori se bazează pe telefoanele lor atunci când vor să imortalizeze momente importante din viața lor.

Senzorul foto principal este noul Sony IMX989 de 1 inch (23 mm wide-angle) cu rezoluție de 50.3 MP. Este cel mai mare senzor foto de pe un telefon. Pixelii au o dimensiune de 3.2 µm. În fața acestui senzor este o lentilă 8P. Nu doar la nivel de hardware Leica și-a adus contribuția, ci și la nivel software. Ba chiar există două moduri speciale de fotografiere, dincolo de filtrele Leica deja cunoscute.

Celelalte două camere foto au senzori de 48 MP. Unul este un ultrawide, în timp ce ultimul este un telephoto de tip periscop și este capabil de un zoom optic 5x.

Camera foto frontală este echipată cu un senzor de 32 MP.

Ecranul lui Xiaomi 12S Ultra este un AMOLED LTPO2 de 6,73 inchi. Rezoluția sa este de 3200 x 1440 pixeli (QHD+, aspect 20:9), rata de refresh de până la 120 Hz, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus. Oferă suport pentru HDR10+ și pentru Dolby Vision, iar camera frontală este găzduită de un orificiu poziționat central.

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

La interior, telefonul se bazează pe chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Există trei combinații de memorii: 256 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM și 512 GB + 12 GB RAM. Nu există însă slot pentru card microSD.

Sistemul de operare rulat este un Android 12 cu MIUI 13 peste el.

În fine, acumulatorul are o capacitate de 4860 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 67W. Plus suport pentru încărcarea wireless de 50W. Telefonul poate încărca wireless alte terminale cu până la 10W.

Xiaomi 12S Ultra vine cu o certificare IP68 și are spatele învelit cu un soi de piele sintetică.

Telefonul are prețuri care pornesc de la aproximativ 890 dolari, valabile în China. Din păcate acolo va și rămâne, cel puțin pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep