HomeFeaturedFocusWristBoom: o bratara cu functie de boxa Bluetooth

WristBoom: o bratara cu functie de boxa Bluetooth

kceoboimrqhmfbx2jycs

Ideea de crowdfounding e interesantă din două perspective: una că permite unor idei foarte faine să vadă lumina zilei și a doua că în acest fel se poate obține și finanțarea necesară ca ideea să se transforme într-un produs. De exemplu WristBoom, brățara cu difuzor Bluetooth la numai 49 USD e un proiect care te face să spui … a interesant. Poate că nu toți vrem sau ne imaginăm că o să folosim o boxă audio în brățară pentru ascultat muzică sau participarea la o conferință când suntem pe drum.

Totuși, e interesant.

Difuzorul e încorporat într-o carcasă de plastic prevăzută cu o brățară care să permită purtarea. Vine în culorile negru, albastru, verde, gri și roșu.

aaoavjgimtvap3vfwxrm

Din ce spun unii și alții calitatea sunetului dată de WristBoom e chiar ok pentru un astfel de produs chiar dacă nu există opțiuni avansate pentru controlul audio sau control pentru melodiile redate. Totul se întâmplă de pe aplicația instalată pe smartphone. Frecvența de răspuns pleacă de la 60 hz și ajunge la 20000 khz.

WristBoom are și funcție de speaker pentru smartphone beneficiind de un microfon încorporat.pzeqfynjaa7okphbghda

Vi se pare interesant? Proiectul WristBoom [de pe Indiegogo] e abia la început și aveți încă șansa să luați produsul cu 20 USD.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep