HomeFeaturedFocusAplicația TraficOK cu informații în timp real din trafic ajunge și pe...

Aplicația TraficOK cu informații în timp real din trafic ajunge și pe iPhone

image

Un client pentru primul serviciu național de date din trafic în timp real din România (www.traficok.ro) este disponibil acum și pe platforma iOS. Cu se poate obține direct pe telefon, într-o interfață personalizată și nu în browser, posibilitatea de verificare rapidă şi în timp real a stării drumurilor, existenţa unor evenimente de genul accidente, drumuri în lucru sau ambuteiaje pe traseul pe care utilizatorul doreşte să-l urmeze.

TraficOK_iOS_1TraficOK_iOS_3

TraficOK pentru iOS mai conține:

  • Hartă detaliată cu informaţii din trafic în orice moment, la nivel naţional;
  • Vizualizare grafică a blocajelor din trafic utilizând icon-uri intuitive;
  • Meniul Travel Times care afişează durata de deplasare în timp real între principalele oraşe din Romania;
  • Actualizări continue cu localizare GPS a evenimentelor din trafic;
  • Funcţia Follow-me care permite centrarea automată a hărţii în jurul poziţiei curente a utilizatorului;
  • Posibilitatea ca utilizatorii aplicaţiei să raporteze evenimentele întalnite în trafic direct de pe terminalele mobile. Datele vor fi preluate şi afişate imediat pe hartă astfel încât şi restul conducătorilor auto să poată beneficia de ele
  • Acces direct la reţelele de socializare Facebook şi Twitter, e-mail sau SMS pentru ca utilizatorii să poată împărtăşi cu prietenii experienţele din trafic

TraficOK_iOS_2

Dezvoltarea aplicaţiei s-a realizat printr-un parteneriat între AROBS, Be-Mobile (companie belgiană specializată în furnizarea de conţinut şi servicii de trafic) şi HixField (dezvoltator şi integrator belgian de aplicaţii mobile).

TraficOK pentru iPhone şi iPad reprezintă continuarea dezvoltării proiectului de monitorizare a blocajelor în trafic din Romania, TraficOK, lansat în luna Noiembrie 2012. În circa 3 luni vom lansa şi aplicaţia TraficOK pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android . Serviciul rulează deja cu succes pe sistemele de navigaţie Smailo TraficOK şi în curând va fi implementat şi pe sistemele de navigaţie MIO, preţul acestuia fiind inclus în preţul dispozitivelor GPS ” a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS Transilvania Software.

Aplicaţia TraficOK este deja disponibilă şi poate fi downloadata gratuit pentru o perioadă de 10 zile direct din AppStore. După aceea trebuie achiziționat un abonament: variantele de abonament pentru accesul la datele de trafic după această perioadă sunt 4,99 euro/ 3 luni sau 16,99 euro/ an.

Mai multe informaţii găsiți pe www.traficok.ro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,

    De unde “citeste” aplicatia situatia traficului? Din toate gps-urile instalate de Arobs la clienti?

    Va multumesc.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep