HomeFeaturedFocusNokia 515, dovada că Nokia nu renunță la segmentul featurephone

Nokia 515, dovada că Nokia nu renunță la segmentul featurephone

Nokia-515

Chiar dacă studiile arată că telefoanele smart sunt la mare căutare, că le-au depășit ca vânzări pe suratele lor mai puțin smart, chiar dacă majoritatea producătorilor se concentrează doar pe smartphone, iată că Nokia nu uită că o mare parte din succesul companiei s-a construit pe vremea când telefoanele erau folosite la vorbit în primul rând.

Tocmai de aceea, ne arată prin modelul Nokia 515 că acordă în continuare atenție și acestui segment. Este un telefon clasic, cu un aspect la care se vede că s-a lucrat. O confirmă ecranul LCD QVGA de 2,4 inchi, protejat cu Gorilla Glass 2, tastatura din material policarbonat camera cu LED flash de 5 megapixeli, suportul microSD bluetooth-ul 3.0,  sau USB tethering-ul inclus. Telefonul va fi lansat în primă fază în Germania, Elveția, Polonia și Rusia.

Este interesant că, într-o perioadă în care par ocupați cu noua lor tabletă și cu un presupus smarphone de 6 inchi, finlandezii găsesc timp și pentru zona de featurephone.

Totuși, Nokia nu se dezminte! Prețul pentru acest terminal se va situa în jurul valorii de 115 euro, ceea ce îl face destul de apropiat de smartphone-urile low-budget. Este o decizie îndrăzneață a Nokia, care vrea să ofere un terminal premium si pasionaților de telefoane clasice.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep