HomeFeaturedFocusSamsung lanseaza Z, primul smartphone Tizen

Samsung lanseaza Z, primul smartphone Tizen

Este un gest de mare curaj să te arunci într-o piață a sistemelor de operare mobile și așa tulbure. Dar Samsung pare să își asume acest gest și, de ce să nu recunoaștem, are și resursele să își susțină efortul. Până la urmă, este și asta o metodă de a mai reduce dependența de Google și al său Android.

Iar faptul că nu se precupețește nici un efort în acest sens se vede de la prima căutătură. Odată, telefonul, deși doar din poze, arată bine. Apoi, impresionează prin specificațiile cu care se afișează, menite clar să atragă. Vorbim de un display Super AMOLED de 4,9 inchi și 720p, un procesor quad-core de 2,3 GHz, cel mai probabil Snapdragon 800, 2 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie ROM, camere de 8 și 2.1 megapixeli, acumulator de 2600 mAh, LTE, NFC, infraroșu și veriunea Tizen 2.2.1. Telefonul are și cititorul de amprentă digitală și monitorul pentru puls. Cu alte cuvinte, un frate al lui Galaxy S5, care rulează un alt sistem de operare.

Și aici este marea provocare pentru Samsung. Vor reuși coreeni să creeze un ecosistem suficient pentru un utilizator obișnuit? Pentru că doar promisiunile de viteză și stabilitate nu sunt suficiente pentru a câștiga încrederea oamenilor. Primi care vor avea un răspuns la această întrebare vor fi rușii, căci acolo se va lansa Samsung Z, undeva la toamnă. Având în vedere orientarea lor tot mai acerbă spre produse non-europene și non-americane, s-ar putea să fie o alegere inspirată.

via SamMobile

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep