HomeFeaturedFocusPrimele poze facute cu camera UltraPixel de pe HTC One

Primele poze facute cu camera UltraPixel de pe HTC One

Picture

S-au mai stins ecourile lansării de ieri şi lumea a început să evalueze mai clar ce înseamnă smartphone-ul HTC One şi să ceară mai multe detalii despre calitatea pozelor făcute cu camera UltraPixel de pe el. HTC a publicat pe contul său de Facebook câteva poze ce par a fi făcute cu HTC One. Indubitabil te face să te gândeşti că în sfârşit a apărut un smartphone capabil să lase în umbră multe din camerele foto convenţionale.
HTC One_001 HTC One_002

Amintidu-ne de isprava Nokia cu clipul de promovare al Nokia 920, în care în locul unui smartphone video-ul era capturat cu o cameră profesională HD, nu putem să nu fim sceptici înainte de a ne da un verdict.HTC One_003 HTC One_004 HTC One_005 HTC One_006 HTC One_007 HTC One_008

De la evenimentul de ieri au ieşit câteva poze făcute cu unul din telefoanele expuse. Via mobylesirup le vedeţi mai jos:
IMAG0030 IMAG0031 IMAG0032De îndată ce primele sample-uri vor ajunge în mâinile testerilor vom asista la o avalanşă de comparaţii. Mi-a reţinut atenţia un detaliu de pe htcsource.com, unde se face referire la câţiva mebrii XDA ce au avut pe mână smartphone-ul One de la HTC au postat propriile poze (prima din articol e una dintre ele).

“camera de pe HTC One face ca Nikon D80 să arate ca un gunoi” – e una din aprecierile ce ar trebui să împânzească netul şi review-urile pentru ca HTC să poată vorbi de succes.

Ce părere aveţi de pozele astea?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

9 COMENTARII

  1. Pai evident ca nu cele de la lansare, ci primele 9. 🙂

    Ia de exemplu imaginea aia nasoala cu cetatenii jucand “Nu te supara frate” si drag&drop it in Google Image search. Intregul set era pe HTCSource intr-un articol fara data dar cu comentarii din Martie 2012.

  2. Draga Ionut, imaginile de mai sus sunt facute cu HTC One X si sunt pe toate siteurile din luna Martie a anului trecut. Sunt de asemenea niste imagini de proasta calitate.

  3. @Ioane politica de marketing (cum a facut nokia cu telefonul ei…care a filmat…doar ca era tranvestit intr-un dslr) Probabil au invatat de la microsoft…strategia.
    Sincer…nu’s cine vrea sa egaleze scorul cu nokia…toti vor sa mearga in sus 😛

  4. @bolovan
    Da, MS are parteneriat cu HTC pe zona de Windows Phone. Cu toate ca au deja HTC 8X lansat in toamna trecuta, un update pe un body de One nu ar fi o idee rea. Ar mai egala scorul cu Nokia.

    In cazul de fata, ce treaba are MS? E un Android get beget.

  5. @Ioane Cumva microsoftul a facut parteneriat de succes exclusiv cu HTC-ul? Nu de alta…dar ultimele poze par facute cu alta camera…mult mai slaba decat primele…Dam…acum vad…nu sunt potografii…sunt frameruri dintr-o filmare. Nu ma da pe spate filmarea…dar arata ok. Pentru o camera de filmat…ii slaba filmarea…pentru un telefon…chiar arata ok.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep