HomeFeaturedFocusAcer Liquid X2, smartphone tri-SIM, iese in ianuarie

Acer Liquid X2, smartphone tri-SIM, iese in ianuarie

Este principalul argument al acestui smartphone pe care Acer l-a adus în atenția publicului cu mai bine de jumătate de an în urmă, dar pe care îl va lansa în prima lună a anului viitor. Am câțiva cunoscuți care folosesc, din diferite motive, mai mult de două SIM-uri și care cred că ar fi încântați de ideea unui terminal care să le poată manevra pe toate trei. Nu va fi o premieră, cu siguranță, însă cred că este primul smartphone mai răsărit, de la un producător cunoscut cât de cât în industria IT-ului mare, așa că terminalul celor de la Acer are un as în mânecă. Mai ales că, într-un mod chiar fericit, completează această funcționalitate tri-SIM cu un acumulator generos, de 4000 mAh.

Acer-Liquid-X2

Din punct de vedere tehnic, Liquid X2 propune un chipset MediaTek cu procesor octa-core, care se ascunde în spatele unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli). Memoria RAM este de 3GB, stocarea internă de 32 GB, camerele foto sunt ambele de 13 megapixeli, iar Android-ul este unul destul de curat (o mare bilă albă pentru Acer). Alte informații, fie ele tehnice sau comerciale, nu sunt disponibile deocamdată.

La o primă strigare, este vreunul dintre voi care folosește trei SIM-uri? Chiar sunt curios dacă pentru piața din România un asemenea produs ar avea priză la public.

via SoyaCincau

2 COMENTARII

  1. Ma intereseaza, mai ales ca folosesc de mult timp un telefon, tri sim, dar fara net. Ar fi bine sa stiu si un pret, daca apare in Romania.

  2. Sincer, nu văd rostul nici măcar unui dual-sim, doar în contextul în care ești pe Digi și folosești un alt nr pt redirecționare când nu ai semnal 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep