HomeFeaturedFocusIcon, noul varf de gama de la Evolio

Icon, noul varf de gama de la Evolio

Odată cu acest smartphone, Evolio stabilește și o premieră, fiind primul brand autohton care oferă Android 6.0 Marshmallow pe un telefon din portofoliu. Și acesta nu este singurul argument cu care Evolio încearcă să atragă atenția consumatorilor. O combinație de procesor octa-core, tactat până la 2 GHz și o memorie RAM de 4 GB se alătură celei mai recente versiuni de Android pentru a ne demonstra intențiile destul de serioase pe care Evolio le are cu acest terminal, denumit destul de sugestiv Icon. Intenție pe care o întăresc și oficialii companiei:

„Noul flagship Evolio este un telefon puternic, dar în același timp un dispozitiv elegant. Deși ecranul este de 5.5 inch, datorită marginilor foarte înguste, telefonul se simte foarte bine în mână. Evolio Icon surprinde prin performanțe tehnologice de vârf și se adresează clienților ce apreciază gadget-urile de ultimă generație, dar pentru care prețul este un factor important. Pentru 2016 ne-am propus consolidarea poziției pe segmentul smartphone-uri și atingerea unei cote de piață de 35-40% în categoria brandurilor locale,”a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Din punct de vedere tehnic, telefonul va mai dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu senzor Sony, de o cameră foto secundară de 8 megapixeli și de un display IPS full HD de 5,5 inchi, cu o margine foarte subțire, de doar 1,5 milimetri.

evolio icon

Comercial vorbind, terminalul va fi disponibil la precomandă de-abia luna viitoare, cu data livrării încă necunoscută. Nu se cunoaște nici prețul, unul dintre factorii decisivi pentru succesul acestui telefon, poate mult mai important decât specificațiile care se vor de top. Recunosc că Evolio Icon mi-a stârnit curiozitatea. Atât în ceea ce privește prețul pe care îl va fixa compania pentru acest terminal, cât și legat de feeling-ul pe care îl dă telefonul la o primă utilizare. Cine știe, poate vă vom putea împărtăși si vouă la un moment dat această senzație.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep