HomeFeaturedFocusHonor lansează Magic V Flip, primul său flip foldable

Honor lansează Magic V Flip, primul său flip foldable

Magic V Flip

Chinezii de la Honor au anunțat oficial primul telefon pliabil de tip flip din portofoliul companiei. Modelul Magic V Flip se aruncă în lupta destul de animată de pe acest segment (pe fold-uri parcă nu este așa mare competiție). Și dacă judecăm după specificațiile tehnice etalate, țintește destul de sus.

Unul dintre marile argumente (și la propriu, și la figurat) este reprezentat de ecranul exterior LTPO OLED cu diagonală de 4 inchi. Acesta are o rezoluție de 1092 x 1200 pixeli, o rată de refresh adaptivă de până la 120 Hz și o luminozitate de top de 2600 niți. Partea bună este că reușește să ruleze și aplicații cu aspect ratio 16:9, folosind un soi de split screen.

Ecranul principal, cel interior, pliabil, este tot un LTPO OLED, cu diagonala de 6.8 inchi. Rezoluția este fullHD+ (aspect ratio 21:9), rata de refresh de 120 Hz. Iar luminiozitatea de top ajunge la 3000 niți.

Din punctul de vedere al nucleului hardware, Honor Magic V Flip este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Versiunea de bază are 12 GB RAM și 256 GB memorie internă. Dar se poate ajunge la 16 GB RAM cu stocare de 1 TB. Sistemul de operare este un Android 14 cu MagicOS 8.0 peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh. Care se poate încărca cu 66W.

Camera selfie are un senzor de 50 MP. Pe spate avem un sistem dual-camera. Senzorul principal este de 50 MP. Și este ajutat de un ultrawide de 12 MP, care poate funcționa și ca macro.

Magic V Flip vine în ediții de culoare Iris Black, Camellia White și Champagne Pink. Plus o ediție limitată Jimmy Choo, de un verde sclipitor. Deocamdată este disponibil doar în China. Prețurile pornesc de la aproximativ 690 dolari și ajung la 830 dolari, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep