HomeFeaturedFocusVirtuali-Tee: cum am putea invata anatomia folosind VR-ul

Virtuali-Tee: cum am putea invata anatomia folosind VR-ul

virtualitee

Cum ar fi să poți să îți folosești telefonul și o aplicație specială prin care să vezi în interiorul corpului omenesc? Cred că ar fi cel puțin interesant dacă nu chiar foarte mișto.

De asta doi băieți s-au gândit că pot să ducă ideea mai departe și folosindu-se de tricou special, o aplicație de smartphone plus chestii noi gen Google Cardboard sau Samsung Gear VR au venit cu o soluție prin care să ne putem uita în interiorul corpului omenesc.

Totul pleacă de la o nouă idee de wearable, care se folosește de un tricou ce are inscripționate niște coduri. Pe baza acelor coduri, aplicația de smartphone poate să facă diferite chestii interesante.

Acum aplicația poate interpreta semnele și afișează pe ecran o inimă și plămânii, ca și cum ar putea „vedea” prin corpul omenesc.

8b1ab7e9e37bbfc65795825ea966078f_original

Se vor mai putea face și alte incursiuni virtuale în interiorul corpului omenesc ca să se vadă detalii despre sistemul circulator de exemplu. Iar cine are sistem VR poate să se folosească de el pentru a avea o experiență mai complexă.

cb019457b458d9483e2ce1779e0f2551_original

Virtuali-Tee este poziționat acum drept un instrument educațional, iar ca să vadă lumina zilei proiectul de pe Kickstarter și-a propus să strângă 100000 USD, un tricou Virtuali-Tee fiind pus la 25 USD, ceea ce nu e nu preț foarte mare.

Dacă totul merge bine, în August 2016 o să vedem mai multe despre Virtuali-Tee. Cu 25 de zile înainte de finalizare, proiectul a strâns aproape jumătate din sumă.

9ccc98d0a9dce7c6f044332447182792_original

Dacă vi se pare interesant, puteți să vă luați și voi un tricou.

Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep